Turnaukset ja sarjat

Lahti Predators Women pelaa lacrossen naisten SM-sarjaa. Miehet pelaavat box lacrossen SM-sarjaa Box-Monkeys nimisessä joukkueessa ja field lacrossen SM-sarjaa Lahti Predators-joukkueessa.

SM-sarjojen lisäksi Lahtelaiset pelaavat lisäksi turnauksissa niin ulkomailla kuin kotimaassa ja Lahti Lacrosse Ry järjestää myös omia turnauksia ja paikallisliigoja.

  

Lahti Lacrosse Ry:n järjestämät turnaukset ja liigat

TURNAUKSET

legends cup

LEGENDS CUP

Laji: Miesten 7 vs. 7 field lacrosse
Ajankohta ja paikka: 16.-17.2.2018, Suurhalli, Lahti

Legends Cup on turnaus, jonne tavoitellaan kaikkia lacrossen harrastajia Suomesta. Se on turnaus, jonne ”jäähdyttelijöidenkin” on mukava tulla pelaamaan ja pitämään hauskaa. Kerää turnausjoukkueesi kasaan ja ilmottautukaa mukaan!

Siirry Legends Cup -turnaussivulle

   

LIIGAT

BCL (Bay City League)

Laji: Miesten box lacrosse
Ajankohta ja paikka: Kesä 2018, Salinkallion koulun kaukalo, Lahti

BCL on Lahtelainen box lacrossen paikallisliiga, jota on pelattu Lahdessa jo kahden vuoden ajan. Pelaajat ilmoittautuvat liigaan, jonka jälkeen joukkueiden GM:t draftaavat joukkueet. Vuonna 2017 liigaan ilmoittautui noin 60 pelaajaa. Liigassa pelasi nykyiset ja entisiä Lahtelaisia lacrossen harrastajia ja lisäksi liiga houkutteli muutaman pelaajan mukaan kauempaakin.

Siirry liigan sivuille

   

LaLAX

Laji: Miesten 7 vs. 7 field lacrosse
Ajankohta ja paikka: Helmikuu 2018, Suurhalli ja Kuplahalli, Lahti

LaLAX on BCL:n tyylinen field lacrossesarja, joka pelataan nyt 2018 ensimmäisen kerran. Pelaajat ilmoittautuvat liigaan, jonka jälkeen GM:t draftaavat joukkueet.

Siirry liigan sivulle