FMC23

Box Monkeys lähtee jälleen jo perinteeksi muodustuneeseen Frank Menschner Cuppiin Prahaan elo-syyskuun vaihdossa.

Tällä sivulla tiedotetaan Lahti Box-Monkeys pelaajia turnauksesta.

- Turnauksen päivämäärät: 31.8. - 2.9.2023

- Sijainti: Radotin, Praha

- Turnauksen nettisivut: https://fmcup.cz/

YHTEYSTIEDOT

Seuraavat henkilöt vastaavat Box Monkeysin FMC-turnausjärjestelyistä. Mikäli kysyttävää ilmenee voit olla suoraan vastaavaan henkilöön yhteydessä.

Joni Jalvanti
Jesse Nieminen
Pauli Nieminen
Jere Karvonen

LENNOT/MATKUSTAMINEN

Pelaajat varaavat ja hoitavat itse lennot. Joukkue suosittelee saapumaan turnausspäivää ennen Radotiniin. Turnausorganisaatio on järjestänyt kyydin lentokentältä pelipaikoille. Kun olet varannut lennot niin ilmoita lentosi tiedot joko joukkueen wats apissa tai suoraan joillekin yheyshenkilöistämme (Joni, Jesse, Pauli tai Jere). Aiempina vuosina osa on suosinut myös autolla ajamista Prahaan.

HOTELLI/YÖPYMINEN

Hotelli varataan joukkueen puolesta keskitetysti. Hotelli sijaitsee Prahan keskustassa. (MeetMe23)

KUSTANNUKSET

Kustannukset muodostuvat turnausmaksusta ja yöpymisestä. Näiden maksujen lisäsi sinun tulee varautua perus elämisen kustannuksiin Radotinissa, eli käytännössä jotain pitää syödä :D Lisäksi pelaajat hankkivat keskitetysti edustusasun, josta tiedotetaan pian. Mikäli sinulta puuttuu peliasu niin ole yhteydessä vastuuhenkilöihin, niin tilataan sinulle peliasu. Pelaajat omistavat itse (ja maksavat) oman peliasun.

Kustannuksista tiedotetaan pian lisää tällä sivulla.

HARJOITTELU

Box Monkeys on harjoitellut normaalisti "läpi vuoden". Kuitenkin harjoituksissa aletaan keskittymään FMC-turnaukseen heinäkuun alusta. Tällöin on tarkeää että mahdollisimman moni osallituu harjoituksiin, jotta saamme mahdollisimman iskukykyisen joukkueen turnaukseen.

KOKOOONPANO (ilmoittaununeet)

KYSYTTÄVÄÄ?

Kysy rohkeasti vastuuhenkilöiltä: Joni, Pauli, Jesse tai Jere